NYÍLT NAP AZ ISKOLÁBAN

2011. november 24-én NYÍLT NAP volt iskolánkban. Az érdeklődőket a Szülői Munkaközösség tagjai fogadták, akik az érdeklődőkkel megosztották szülői véleményüket iskolánkról. Csikós Ildikó igazgató informális tájékoztatást adott az iskolában folyó oktató-nevelő munkáról, a tantestületről és nevelési ars poeticánkról. Tájékoztatta az érdeklődőket arról, hogy iskolánkban személyes és tanulási gondokkal küzdő diákokat tanítunk. Biztosítjuk az egyéni tanulási utat, melyet az oktatási mentorok segítenek. A tanulási problémákkal küzdő diákoknak fejlesztő pedagógus is segít. Az egyéni személyes problémák megoldását, a szociális kompetenciák fejlesztését a segítő csoport munkatársai végzik. Munkájukról Szendi Mária és Csathó Szilvia adott tájékoztatót.

Az érdeklődők a szülői munkaközösség tagjaival együtt részt vettek a szociális gondozó-ápoló képzés szakmai óráján, aztán megtekintették az aulában folyó ping-pong versenyt, a gyöngyfűző és rajz szakkör munkáját.

Végül tájékoztatást kaptak az iskolánkban jelenleg és a jövő tanévben kezdődő iskolarendszerű szakképzés valamint felnőttképzés lehetőségeiről.

Cimké(k): Budapest, Hírek
Beküldve: 2011.12.01 20:24
Vissza a lap tetejére