ITT JÁRT A TÉLAPÓ!

December 6-án már délelőtt érezhető volt a levegőben, hogy ma valami más van, valami más történik az iskolában. A délelőtt csendesen telt el, de mindenkin látható volt a feszült várakozás: vajon hozzánk is eljut a Télapó?

Dél körül az aula megtelt az izgalomtól kipirult arcú diákkal, Kutai tanárnő igazi, hamisítatlan Mikulás-hangulatot varázsolt az elektromos zongorával.  A hangulat mindenkire átragadt, jó kedvvel énekeltük közösen a jólismert Mikulás-váró dalokat.

Egyszercsak csak vidám csengettyűszó hallatszott és egy kedves rénszarvas és egy nagyon vidám krampusz kíséretében megérkezett hozzánk is a Télapó! Hatalmas, nagy, piros zsákot cipelt, tele ajándékokkal. Mindenki izgatottan várta, hogy a Télapó kinyissa a zsákot, az aula egészen elcsendesedett.

A Télapó egy nagyon kedves köszöntőt mondott, majd a diákokat név szerint szólítva ajándékcsomagot adott át mindenkinek egy-egy személyes üzenet kíséretében.

A csomagot bontogató diákok a Télapót megjutalmazták egy hatalmas tapssal. Természetesen nem maradt el a Télapó ház körüli sétája sem a Krampuszlány és a Rénszarvas kíséretében, így láthatta a környék, hogy ebben az iskolában csupa jó gyerek van, hiszen itt járt a Télapó!

Kedves Télapó, kedves Rénszarvas és Krampuszlány! Köszönjük a sok ajándékot, köszönjük a kedves szavakat, köszönjük a fáradtságot, hogy felkerestetek minket! Természetesen jövőre is várunk Benneteket!

Az ünnepség képei megtalálhatóak ha ide kattint: Mikulás 2011

Cimké(k): Budapest, Hírek
Beküldve: 2011.12.08 11:19
Vissza a lap tetejére